torsdag 18 december 2014

Ingen vanlig gran hos mig heller

Här hemma finns det inte heller någon gran. Inte för att jag har hoppat på den utan för att jag inte brukar ha gran hemma. Det jag brukar ha, men inte har tiggt till mig i år, är en liten grankvist som jag kan gå och lukta på. Så otroligt julmysig doft! Något annat som luktar gott är nejlikor så jag proppade en clementin full. Blir glad av att titta och lukta på den.

Julgranskulor har jag två, en loppad och en ny. Jag blir glad av att pyssla paket och ville pynta förvaringsplatsen lite och då passade denna så bra. Där samsas oinslagna klappar med inslagna och jag rimmar på dem allt eftersom lusten faller på. Har plockat på mig gratiskort från posten, fina och bra storlek för att få plats med rim. En liten pappgran står det faktisk där också, den fick bo kvar efter förra julen. Lite pilliga att vika men roliga att göra. Favoritlänk i repris.


Den nya julgranskulan fastnade jag för främst till brorson bus, han ÄLSKAR kartor så vad var då mer passande än denna. Blev en även till mig också.

Mina hårt tuktade växter fick sig lite julstämning de också. Ljusslingan hade jag sedan tidigare medan stjärnan är loppad i år. Det är egentligen en ljusstake för sådana där små julgransljus, det är botten man ser och jag har fäst den på ställningen med silvertejp.

Den kaxiga julbocken gjorde jag på en pysselkväll för några år sedan. Att den blev som den blev var inte planerat utan beror på nybörjarmisstag men den blev genast en favorit.

Sen pyntade jag med ett hemmapysslat julkort som blev så galet så jag ville behålla det. Jag tror att tomten kopplar av med lite trickåkning.


Hur pyntar du?

2 kommentarer:

 1. Å, vilken fin jordglobskula!
  Här åker gran och grandoft in i dag. Fast vi har inte så mycket pynta den med för det har vi hängt upp på andra ställen... Får se om vi dyker ner i papperslådan och pysslar ihop lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysigt med grandoft. Jag har allt känt ända hit hur gott era kransar luktar : )

   Radera

Lämna gärna ett avtryck.