måndag 19 januari 2015

Te, tejp och en liten tävling

Tehyllan då

I våras fick jag äntligen till min tehylla och skrev om det. Efter det har det ju hänt en massa, den där som jag vill dricka te med har dykt upp och mina teer har fått flyttat till nya hyllor där de samsas med hans teer. 

Tehyllan nu
Och tunnan som jag tycker passar perfekt till mitt rökta te, Lapsang, har fått sällskap av en ettikett som jag direkt visste skulle komma till användning när jag såg den på teförpackningen. En rolig sak var att jag på det blogginlägget fick följande kommentar signerad Dymo Helpdesk; 


Vad kul att du fortfarande använder en av våra *vintage* DYMO-skrivare :) Skulle du vilja få en liten present från oss? Skicka bara ett mejl till helpdesk@dymo.com!

Min första reaktion var "snyggt försök att få tag i min mailadress för att sedan kunna spamma mig men så tänkte jag äsch och drog iväg följande...

Hej
Jag fick nedanstående meddelande på min blogg, känns sådär för bra för att vara sant men ibland överträffar verkligheten dikten så jag slänger iväg ett mail.

Och det visade sig vara sant! Men sen blev det lite missförstånd så först fick jag ettikett-tejp som funkar till en modern dymomaskin. Den har jag ju ingen nytta av så den tänker jag att jag kan skicka till någon annan dymoägare. Det är alltså bara ettikett-tejprullarna som är vinsten. Själva apparaten behöver man ha själv.


Tre stycken sådana här kasetter finns det. Banden är vita.

Det andra paketet innehöll förresten inte heller rätt tejp till min maskin men efter ett trevligt telefonsamtal så insåg vi att min maskin är såååå gammal så den bredden på tejp tillverkas inte länge. Dock så tillverkas liknande maskiner fortfarande så en sån ska jag ha till den nya bredden på tejp. Dymo har varit så himla justa i kontakten med mig, även när vi har missförstått varandra, och idag har vi skrattat åt all snurr som detta ärende har haft. Sån kundtjänst gillar jag.
 

Så om du vill ha den mer moderna tejpen så deltar du i följande tävling. Jo, jag vet att jag skrev utlottning men så ramlade jag in på PysselQvinnans blogg och påmindes om att staten liksom har monopol på lotterier och för att det skall vara lagligt att engagera en tävling så är det ett krav att det måste finnas en fråga som skall besvaras. Här kommer alltså frågan;

Vilka sorts burkar fick hos mig etiketter gjorda på en gammal dymoskrivare?

Svara på frågan i en kommentar senast fredag 23/1. Om fler har svarat rätt så drar jag en vinnare bland dem.

Och såndär rolig dymotext får man till på datorn genom att ladda ned typsnittet här. På samma sida finns även andra roliga typsnitt.

6 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vinna ha den moderna makapären.... Jag tror den hade passat till mitt blivande företag. Svar på din fråga: Burken med texten från din gamla dymoskrivare är dina favorit te.
  Tack jätte schyst att du länkade till min blogg! Det är ett bra sett att hjälpa varandra vi bloggare emellan att komma fram på marknaden. Konkurransen är hår! Som tack för hjälpen gör jag reklam för din tävling!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Det är ju 3 rullar ettikett-tejp jag lottar ut, makapären får man skaffa själv.

   Radera
  2. jaha, men går det att skriva på den?

   Radera
  3. Det går utmärkt att skriva på den om man har en modern dymoapparat. Jag kanske var lite otydlig i blogginlägget, har förtydligat det nu. Bra att du uppmärksammade det!

   Radera
 2. Hej hopp Katarina,

  Då var det dags för mig att lämna en liten hälsning här för ditt fina blogginlägg!

  Vi här på Dymo vill återigen tacka dig för att du delar mig dig av dina projekt och intressent mm samt att du gör en sådan fin sak som att lotta ut tejperna!

  Jag hoppas du har haft en underbar helg och att framtiden fortsätter vara ljus för dig! :)

  Och till er alla andra önskar jag ett stort lycka till i tävlingen!

  Varma önskningar från oss alla,
  Jesper K
  DYMOSupport

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack för min nya leksak. Den kom idag.

   Radera

Lämna gärna ett avtryck.