lördag 24 januari 2015

Det var mig en tråkig tävling jag ordnade

I måndags ordnade jag en tävling för att jag tänkte att det skulle finnas någon med en modernare dymomaskin, en någon som skulle få nytta av de etikettband som jag fick men inte kan använda. Det blev typ en flopp...Och inte verkar det ha gått att läsa den roliga dymoskriften som jag hade lagt upp, för att kunna se den måste man tydligen ha installerat typsnittet hos sig. Flippeliflopp flopp det med. Ja, ja... det var mitt första försök till tävling. Nästa gång får jag ha ett roligare pris.
5 kommentarer:

 1. Vad synd att ingen ville. Det var ett bra initiativ =) Går säkert bra nästa gång. Tävlingar är roligt!

  SvaraRadera
 2. Ja tävlingar är roliga! Men det kan vara klurigt också. Publiken kan vara kräsna på priset trots att det är gratis. Jag hade nog en alltför avancerad text. Jag gjorde ju bort mig o fotade o lade ut biobiljetter. Fick en kommentar på det att detta inte var så smart för vem som helst kunde ju använda den. Tur att Sara fick den andra jag hade hemma. För när jag var på bio i igår hade någon redan använt biljetten. Lite pinsamt blev det i kassan... Tack du kan skicka tejpen. Om jag inte köper den moderna makapären kommer den säkert till användning på annat sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tejpen kommer. Hittar jag din adress på din sida? Drygt med biobiljetten, vet andra som har varit med om det när de vunnit biljetter och glatt lagt ut ett foto på dem. Så svårt att fatta att nån kan komma på att sno så.

   Radera
 3. Alltså... här gjorde jag en bild av dymotexten och nu ser jag den men även att texten på nått sätt har hakat upp sig i början. Dagens garv här hemma.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck.