söndag 25 januari 2015

Hur har din helg varit?

Tyst. Så har min helg varit. Helgen skulle ha varit fylld av lek i dagarna tre men i fredags fick jag inse att det inte gick. Den däringa hostan kände tydligen för att påminna mig om hur illa den kan vara. Jag hoppas att den tycker sig ha påmint klart snart så jag kan återgå till att bara hosta lite grann.

Så helgen har tillbringats mestadels tigandes här hemma, uppkrupen i ett hörn för att inte komma ivägen för den stora förrådsrensningen (plats görs för mina prylar). Och kan konstarera att backar funkar både som fotpallar och avställningsbord.

Det är lite kul att få sitta bredvid och se honom brottas med samma "använder ju inte men vill spara..." som jag brottas med när jag rensar i mitt. Men vi gör båda framsteg, både i att kasta loss och i att tillåta oss att med gott samvete spara vissa saker. Med allt detta rensande kommer vi snart att kunna starta eget och hyra ut våra coachningstjänster ; )

Nått mer som jag har gjort är att läsa runt på bloggar. Den ena leder liksom till den andra och här och där hittar jag roliga utmaningar eller utlottningar. Nu senast en med just den frågan som fick bli rubrik på detta inlägg. Och så har jag ju min spännande bok som jag ömsom vill sträckläsa och ömsom vill kasta så långt ifrån mig som jag bara kan. Sådär som jag gillar när böcker är.

8 kommentarer:

 1. Att skapa och skriva är ett måste för mig. Fick man inte det vore livet bra fattigt.
  Detta evinnerliga rensande är ett problem även för mig. Var sak man har sparat vet man bara att man sparat, men inte varför och att tänka tar också tid.

  SvaraRadera
 2. Å, du ska få ett boktips av mig! "Tillbaka till henne" av Sara Lövestam. Först är den faktiskt lite långtråkig. Men sen vips har man fastnat och kan inte släppa den. Förutom vid ett par gånger när man vill låta den flyga all världens väg! Sara skriver helt fantastiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Uppskivet på vill-läsa-listan. Jag måste ha en sån för annars tar jag bara det ögonen lockas av. Vilket ofta blir spännande.

   Radera
 3. Att rensa är alltid skönt även om det kan vara lite svårt att skiljas från en del saker. Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Hum... borde förstås också ordna reda och göra mej av med en hel del prylar!! Låter hälsosamt!! Det vore ett bra vårprojekt nu är ljuset återkommer!! Så skoj att du skulle kunna tänka dej att fortsätta med cyberjuntan och om jag nu aldrig kommer till start igen, hör jag förstås av mej!! :)

  SvaraRadera
 5. Jag har oxå varit däck i helgen, jag tillbringade den med goa katter...

  SvaraRadera
 6. Hu då, med hostan :( Krya på dig!
  Men vad skönt när det rensas!
  Och så kul det kan vara att få studera andra in action! :)
  Läste din kommentar inne hos Lopplisa.
  Så nu är jag nyfiken, kommer du ta tag i en fortsättning på ufo-cyber-juntan?
  Är ju alltid lite extra peppande om man är flera att dela sina ufo-landningar med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med lopplisa om att hösten passar för ufofix. Om hon inte drar igång det då så gör jag det (om jag kommer ihåg). Vill du köra redannu?

   Radera

Lämna gärna ett avtryck.