fredag 15 maj 2015

Det här fick jag i min Mystery Box


Det var både kul och svårt att packa ned saker i postpaketet som skulle skickas som en mystery box. Kul för att jag själv kunde se ett antal möjliga teman. Svårt för att jag ofta skapar med diverse olika grejer och inte har så mycket fint köpe-material, det där "tänkt om jag inte skickar tillräckligt bra grejer" slog till. Men det ska bli jättespännande att se vad mottagaren gör av det hela.

Spännande var det också att gå här och vänta på det gröna paket som skickades till mig, vad skulle det innehålla? Skulle jag komma på nått att göra med det materialet som jag hade fått?

Den första frågan är ju besvarad nu, detta innehöll min mystery box;


Den andra frågan är dock fortfarande delvis obesvarad. Det kommer i alla fall få bli mer än ett projekt. Klurigt det här, bra motion för de små grå :-)

Idag (nja, den 18/5 var det visst jag skulle ha lagt upp det här inlägget...) skriver även de andra modiga deltagarna bloggar om vad de fick i sina paket. Kolla in det och kom sen tillbaks den 25/5 för att se vad vi alla har knåpat ihop.

8 kommentarer:

 1. Jag har lagt upp mitt inlägg i bloggen nu, men kan inte länka här förrän imorgon, får försöka komma ihåg det då då!
  Spännande att få se vad alla gör utav sina paket! :)
  Ha en SkönSöndag!

  SvaraRadera
 2. Men gud. När jag ser vad du fått i ditt paket så blir jag fundersam. Du fick nytt material. Då tänker jag:
  -Missuppfattade jag denna grejen? Jag skickade återbruksmaterial och inte nytt material. Hjälp vad fel det blev i så fall.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Vad skönt" är min första reaktion på det du skriver för jag skickade också blandat material där mycket är återbrukat och då det inte var det så var det sånt jag hade hemma. Och jag hoppas att det jag fick var sånt som låg hemma hos någon annan även om det var nhtt och fint. Blir spännande att se imorgon hur vi alla har tänkt när vi packade paketen.

   Radera
  2. Haha jag lovar att allt material jag sände är sånt som jag haft liggandes hemma länge i mina gömmor, sånt jag fått vid andra byten, köpt på loppis eller fått till skänks, mm. ;)

   Radera
 3. HIttills har jag inte lagt till nåt nytt material annat än lim och papper. Det blir många smår projekt av min mystery box. Jag kommer inte att anävnda upp allt men ska försöka få med allt material på nåt vis även om det bara blir små bitar av det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bestämt att det räcker om jag använder något från varje grej. Alltså behöver jag inte använda alla knappar men någon knapp ska med, och någon snutt från varje bandmodell. Annars har jag att göra fram till jul jag med.

   Radera
 4. Har bloggat om min Mystery Box även jag nu. =)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck.