lördag 19 mars 2016

Lysande Sickan, lysande....

Jag och DenDär skruvade upp en sorts svängbar gardinstång. Tanken är att sätta upp ett tyg för att slippa se innehållet på de väggfasta hyllorna. Det är grejer vi använder till vardags så det kändes enklare att kunna svänga undan draperiet än att behöva använda en hand till att hålla det åt sidan.
Vi tyckte vi var smarta som satt hållaren lite på sned. Hela lägenheten är lite skev så vissa saker har en tendens att flytta sig på egen hand. Eftersom vi ville försäkra oss om att draperiet inte själv svänger ut i rummet så kom vi alltså på denna briljanta idé att vinkla den inåt.

Det hade varit ännu mer briljant om vi hade tänkt på att detta innebär att gardinstångens bana går uppåt när stången vinklas utåt. Upp i taket...


4 kommentarer:

 1. Jag började genast kolla in din tapet. Ursnygg! Skön söndag till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade inte fondväggen innan jag flyttade in, den blev så plottrig med hur det var möblerat då. Sedan blev den nästan helt förmöblerad och då blev den biten som var fri supersnygg. Men nu står det möbler framför hela, förvaring, förvaring, förvaring samt att fokus på den vita väggen gör rummet lugnare.

   Radera
 2. Åh, jag känner igen det där med en supersmart plan och så när allt jobbet är gjort så är det ändå något grundläggande som missades. =) Vi letade länge och väl efter tillräckligt breda rullgardiner och i rätt färg. Efter elvahundra svårigheter med att få dem på plats, så märkte vi att de var alldeles för korta på LÄNGDEN och inte täckte hela fönstret. Då övergick jag till att sova med en mask för ögonen, för jag orkade inte tjafsa mer med rullgardiner. =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så surt! Tur du kan sova med mask. Jag ålar runt så i sömnen så både mask och öronproppar försvinner all världens väg.

   Radera

Lämna gärna ett avtryck.