fredag 17 juli 2015

Upp och ned (fotoutmaning...)




Härligt, härligt. Och roligt att fota när man badar, det blev en hel del roliga grimaser och poser. Badandet gav helt klart mersmak så nu hoppas jag på fler soliga dagar.


Hur upp och ned andra har varit kan ni se hos Fröken Foto. Det ska jag ta och kolla på morgon, då ska jag också kolla på hur förra veckans tema tolkades, har totalt missat det. Så ni som gladde mig med kommentarer får ursäkta dröjsmålet med reaktion. Glad blev jag i alla fall som sagt.

15 kommentarer:

 1. Vilken härlig sommarbild! Ja, jag tänker bada i helgen oavsett väder, sommaren verkar ju ha tagit en restresa söderut...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du passade inte på att plocka med den hem på semestern? :-)

   Radera
 2. Tänk när man var barn, då älskade jag att vara upp och ner i vattnet. Härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var alltid lite avis på de som kunde stå på händer i vattnet. Efter en kallsup i havet så blev jag tydligen rejält rädd för att doppa huvudet. Har hållit för näsan upp i vuxen ålder. Och det här är lite fusk, jag gjorde en volt men sträckte upp benen. Och fick en kallsup... Allt för konsten liksom :-)

   Radera
 3. Så underbart foto! Så där höll jag också på som barn. Idag doppar jag knapp fötterna ;-) Fin fredagskväll till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt klart mer badkruka nu än när jag var yngre men just den här dagen var det härligt varmt både i vattnet och i luften.

   Radera
 4. Så härlig tolkning av upp och ner. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Sommaren när den är som bäst :) Härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Svensk sommar är den bästa dagen på hela året" eller hur det nu är det så fyndigt sagts. :-)

   Radera
 6. Bad är ju heeeelt fantastiskt. Du fångar det precis. Vi har allt badat en hel del även om det inte alltid varit toppenväder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste bli bättre på att bada även när det inte är toppenväder. Och vi fick försöka några gånger innan vi fångade det. Blev en hel del andra roliga foton upp också, både planerade och oplanerade. Foto när det är som roligast :-)

   Radera
 7. verkligen upp och ner...Sådär vågade jag också göra när jag var yngre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag svarade HönaPöna, det är lite fusk här för jag står inte på händer för det kan jag inte. Voltar och sträcker upp benen. Det hann bli några foton där det var ändan som kom med på bild innan vi fick till det. :-)

   Radera
 8. Underbar tolkning! Lekfullt !!!

  kram kram Malin

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck.