torsdag 9 juli 2015

På den andra dagen

Imorse var det soligt och härligt varmt så jag gick direkt ut på en promenad. Det var jag glad för just då men även resten av dagen då regnet har öst ned. Öst sådär så det ser ut som man har en randig mörk gardin utanför fönstret.

Hela dagen har jag haft en såndär fixaenergi som lämpar sig för snabba saker där man inte behöver tänka så mycket. Såntdär typ kånka en möbel hit, slänga nått annat dit. Tyvärr fanns inga sådana projekt så jag tog, mot bättre vetande itag med 90-talet i albumfixandet. För två år sen eller nått så rensade jag ur en massa foton men kom inte så långt så jag flyttade ihop återstående bilder. 80-talet gick jag igenom för ett bra tag sedan men sen blev grejerna undanstuvade igen.


Nu är det alltså 90-talet som gäller, gymnasietiden. Många foton är det och ibland även dagboksanteckningar från resor. Dessa har tidigare suttit i en separat pärm men nu blandar jag foton och diverse annat i mina album. Min rastlösa fixarenergi kom till nytta när jag gick igenom papperspärmen, jag tycker liksom inte längre att det är nödvändigt att spara ALLA metrokuponger från Parissemestern... Nu ligger allt 90-talsrelaterat som ska sorteras in uppdelat på respektive årtal ovanpå bordet och fotoalbumen ligger redo under bordet.

När jag kör igång med något sånt här så märks det att vi bor på liten yta, vi kommer vara utan matbord tills jag är klar. Så jag hoppas verkligen att solen kommer tillbaks så vi kan picknicka. Det gjorde vi i och för sig även idag, på en filt på golvet :-)

2 kommentarer:

  1. Ååå, vad roligt att fixa fotoalbum!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja... Det kannvara jättekul men just det här är tråktrist. När det är gjort så ska jag skriva in var korten är ifrån, det blir kul!

      Radera

Lämna gärna ett avtryck.