söndag 16 november 2014

Glad minus andra advent


Idag vaknade vi inte hemma så två andra ljus fick rycka in. Tanken var att pensla saffran på croissanter innan de bakades men den medtagna saffranen lekte kurragömma så det blev croissant au naturel, gott det med. På vägen hem smyghandlade jag lussekatter så det blev lite mys även här när vi tände de rätta ljusen.

I övrigt har jag börjat samla tomma toarullar, har en idé som bygger på massor med julgranskarameller. Får se hur det blir. Mycket pyssel hägrar nu: imorgon får jag återkoppling på min bilderbok om den glömska häxan och om en vecka ska det pysslas julkort med kompisen och hennes son. Ser fram emot det.

3 kommentarer:

 1. Minus andra advent - det borde vi också fira! Hösten är alltför lång och mörk för att inte lysas upp av alla ljusfester man kan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni brukar ju vara fina på att fixa fester så hoppa på bara. Du har säker någon ljusstake med fler än fyra ljus. Eller så gör ni en själva :-)

   Radera
 2. Hej! Du undrade vart du kunde hitta kalendern och målarboken som Ninette lottade ut. De finns i min webshop. Kolla där så hittar du alla uppgifter: http://shop.lunapalandet.se
  Hälsningar Malin

  SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck.