måndag 5 september 2016

Flodhästar på picknick


När en ny kyl behövde inhandlas så upptäckte vi att kylar för inbyggnad är tystare än vanliga kylar och det kändes viktigt då vi bor med öppen planlösning. Vi sa direkt att vi skulle sätta på dekorationsplast för att täcka den väldigt silvriga dörren, en dörr som ju egentligen skulle täckas av en skåplucka. Vit dekorationsplats blev snabbt inköpt och las tillfälligt på frysen. Sådär flera månader tillfälligt.... Vi vande oss nästan vid den silvriga dörren men ibland suckade vi och sa att det här borde vi verkligen ta tag i och sedan gick det någon månad till och så suckade vi igen... Tills vi fick ett ryck och fixade det. Trist nog så var ju dekorationsplasten inte tillräckligt bred så vi fick skarva vilket såg väldigt fult ut. DenDär kom igen på att vi kunde använda min mönstrade tejp, jag förstår inte varför inte JAG kommer på att den kan användas till sådana här saker. Men nu har vi världens finaste kylskåp!


2 kommentarer:

 1. Det blev ju jättefint! Ibland tar det ett tag innan man får fingrarna ur när det gäller att fixa saker även om de är enkla.

  Ang min burk med baby: Önskar jag kände någon som ska ha barn. Har även ett babylapptäcke som väntar på att någon ska födas. Blir nog inget förrän man blir mormor/farmor. Alla har redan fått.

  Feträdgård - haha. Har gjort det i sommar. Måste redigera bilderna och få ut dem på bloggen. Så rätt du tänkte!
  Svara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland tycker jag att just de enkla fixen, de där det nästan tar mer tid att plocka fram än att fixa är de svåraste att få gjorda.

   Ser fram emot foton på fe-trädgården!

   Radera

Lämna gärna ett avtryck.