fredag 13 maj 2016

Mind the gap

"Färg" är temat för Monthly Makers denna gång och det är anledningen till att jag har skaffat mig något som jag redan svär ve och förbannelse över. Värmens ankomst gjorde att jag kände ett behov av kortärmade t-shirts. En tur till loppis resulterade i fyra plagg varav det ena aldrig hade fått följa med hem om det inte hade varit för utmaningen. För flera årtionden sedan gick jag med magen bar och i väldigt varmt väder kan jag fortfarande tycka att det är skönt men till vardags är jag en fryskott och vill inte ha någon glipa.
Helt kär i rymdtrycket så tänkte jag att denna går ju helt klart in under temat och då kan jag på något sätt förlänga den. Ni hör, "på något sätt", det gled ju redan där. Så mot bättre vettande så fick den följa med hem och nu ligger den här och blänger på mig och undrar hur jag tänker fixa det här... Tips någon..?

6 kommentarer:

 1. Vilket härligt tryck! Jag lämnade några tips på förlängning i We Are Monthly Makers-gruppen på Facebook. Annars är ju latmansvarianten att du täcker glipan med ett brett skärp eller att du skaffar dig höga byxor eller en kjol som sitter uppe i midjan. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag provade den med en kjol så redan på loppis, det var snyggt men obekvämt :-) Såg din kommentar i gruppen och ska kolla vidare på det.

   Radera
 2. Svar
  1. Nu vidgade du mina vyer! Måste kolla. Gärna med glitter!

   Radera
 3. Kul med ditt rubrikval :) Kanske en bred blå mudd? Det täcker ju över men jag är inte så säker på att det blir snyggt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite inne på lampfrans, ska bara ta mig iväg till en tygaffär. Rubriken är snodd rakt av från Londons t-bana och turistgrejer med samma tryck.

   Radera

Lämna gärna ett avtryck.