lördag 28 januari 2012

Kreativ utmaning och annat kul


För några veckor sedan hoppade jag på en kreativ utmaning på facebook, under 2012 ska jag få något som Sofi knåpar ihop och själv ska jag knåpa ihop något till dem som skrev på min status. Jag har småpysslat under veckan parallellt med skrivandet och idag åkte färgerna fram så just nu belamras köksbordet av ark på tork. Alstret ska sedan skickas till Anna, sen kan jag lägga upp lite smakprov här på både det och de två som gjordes i förra veckan och som redan har nått sina mottagare.

Har under veckan fått två kommentarer som gör att jag går och ler mest hela dagarna, känns så gott när jag har skickar iväg början på min berättelse och reaktionen blir ”när får jag mer?” Fast min mamma kommer aldrig att läsa det, hon gillar inte sådana böcker. Lite trist för hon är väldigt bra på att ge återkoppling så jag saknar hennes kommentarer. Jag får helt enkelt skriva nästa berättelse om något annat… : )

Snart är det måndag vilket innebär att jag får börja läsa alla kursares textprover, det ser jag fram emot mycket.

Annat jag har gjort idag när jag faktiskt känt mig lite lite piggare från min dumma snuva är att ringa runt för att få tag i några av alla de personer som jag blev tipsade om i onsdags. Tyvärr verkade hela bunten ha ledigt idag men nu vet jag vad jag ska göra på måndag. Lite frågor har jag i alla fall mailat iväg till en kollega och hoppas kunna träffa en annan i nästa vecka. Efter de första pirriga förfrågningarna känns det nu nästan odelat jättekul att prata med folk, de jag har pratat med hittills verkar bara glada över att någon frågar efter deras kunskaper och erfarenheter.

Nu fick jag just en idé till den andra på min lista att göra något kreativt till, nu återstår bara att välja material och teknik och sen själva pysslandet såklart. Ska klura vidare på det nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck.