söndag 3 december 2017

Sugen på att rensa ut hemma? Här kommer Söts önskelista.

Ungen här kan en massa men att prata eller skriva fixar hen inte än utan vi föräldrar har på eget bevåg satt samman Söts önskelista.
Våra glasögon är superintressanta så om du har några bågar utan glas i gömmorna så har du den perfekta presenten till Söt. 
Fler grytor/kastruller än du har användning för? Vi har egentligen så vi klarar oss men då Söt gärna plockar fram de små så står vi ofta där utan för i dem kokas det strumpor eller andra smarriga saker. Lite fler smågrytor/kastruller skulle alltså sitta fint i köket.
Söt älskar just nu att stoppa saker i varandra och öppna och stänga kartonger. Har du några stabila presentförpackningar som går att öppna och stänga så blir det en present i sig.


Och vill man vill ha tips på köpesaker så gillar han böcker med ljudknappar. Det behöver vara kartongsidor för hen läser väldigt inlevelsefullt :-)
Hen älskar även musik och att trycka på knappar så skulle man mot all förmodan hitta någon barnväldig, hållbar typ av musikspelare (med några olika musikstycken) så blir det en hit.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck.