onsdag 7 juni 2017

I sammarbete med min skrivare


Brorson Bus fyllde otroliga sju år redan innan Liten föddes men vi vågade inte ge oss ut på någon resa då utan vi grattade honom när de hälsade på här för att titta på underverket :-) Men ett grattiskort skulle han ju få till födelsedagen. Dock var här fortfarande flyttrörigt så jag hittade bara mina färgpennor och i brist på tecknartalang så tog jag skrivaren till hjälp. Presenten var ett 3D-spel med figurerna från Scooby-Doo så mitt i allt uppackande så skrev jag ut en bild på dessa och ritade dit fallande paket och anfallande namn och ålder. Ett roligt avbrott i flyttröran.
Spelet byggs ihop, det var trappor hit och dit, burar och anfallande mumier.

När de kom hit så testade vi spelet och det var så där galet och roligt som jag hade hoppats på med saker som rörde på sig så att figurerna slogs ned eller stängdes in. Lite av ett evighetsspel på fem personer men säkert jättekul med lite färre deltagare.  

4 kommentarer:

 1. Visst är det roligare att ge bort paket och kort som är inslagna, gjorda och tänkta just till mottagaren.
  Ungdomarna här hemma har en kusin som fyller 6 år nästa gång och som är ett stort fan av Scooby-Doo, så var hittade du spelet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte det via en säljgrupp på fb vilket ju inte hjälper dig.

   Radera
  2. Googlade och hittade en butik som jag inte känner till men de har spelet: https://www.eurotoys.se/main/index.asp?site=479&vn=09-000643&gclid=CPm048rZrtQCFR2Jsgod6rsDpA

   Radera

Lämna gärna ett avtryck.