tisdag 19 juli 2016

Jordnötsringsglass

Efter ostbågsglassen så ville jag ju testa jordnötsringsglass. Körde på med samma tillvägagångssätt som med ostbågarna och det blev helt fel. Ostbågar uppblötta i gräddmjölk blev segt och gott, uppblötta jordnötsringar blev bara segt. Då tror jag mer på att bara krossa jordnötsringar och ha på glassen. Eller hålla sig till att äta dem som de är.

6 kommentarer:

 1. Konstigt att denna kombo inte blev bättre än den förra?? Trodde mer på jordnötsringsglass än ostbågeglass faktiskt :) Vet att de också finns jordnötsbågar.. kan de funka bättre tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror mest det beror på att jordnötsringarna, av någon anledning, tappade smak är de blöttes upp. Bra att du påminde mig om jordnötsbågar, har för mig att de har mer smak. Minns du var du har sett dem?

   Radera
 2. Annars kan det nog vara attans gott att röra ner jordnötssmör i glassen! Jordnötssmör är ju gott till det mesta =) Det där med ostbågeglad blev jag attans skeptisk till. Men det är nog mest för att jag inte tycker om ostbågar. Söt och salt är ju annars en najs smakkombination.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättegott med jordnötssmör i glass! Gärna den där med jordnötsbitar i. Fast allra godast tycker jag det är att äta jordnötssmöret direkt ur burken. Eller att ha det i en spenatgryta.

   Radera
 3. Haha ja det lät inte riktigt som en höjdare =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Don´t try this at home liksom :-)

   Radera

Lämna gärna ett avtryck.