söndag 16 augusti 2015

Tetrisspelande har sina fördelar

När man inte har roliga verktyg själv och inte riktigt känner för att handsåga en massa så blir man glad när det visar sig att byggvaruhuset för en liten penning sågar upp materialet man köper där. Så när vi var där för en halv evighet sedan och skaffade hyllplan till grytförvaringen så passade vi på att skaffa material även till övriga projekt. Det blev lite tetriskänsla när vi stod och måttade in ett antal olikformade hyllplan samt tre delar till en köksskåpsinsats på så liten yta som möjligt. När de sågade så blev det ju lite slattar över som de hade tänkt slänga men dem ville jag ju ha med hem. "Bra att ha"-bitar liksom. Och idag förvandlades två slattar till hyllor ovanför köksbänken. Deras bredd och djup var så perfekt som om vi hade planerat in även dem i det där tetrisritandet. Det enda vi köpte till var vinkeljärn. Så nu är det lite mindre småplock som skräpar på själva köksbänken. Våra nördiga äggklockor är vi fortfarande barnsligt förtjusta i.

Då det bland annat är tesilar som ställs upp så satte vi en isärklippt plastficka mot väggen. Så smidigt sätt att enkelt skydda ytor.


2 kommentarer:

  1. Snacka om att utnyttja varje millimeter! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp! Ibland finner vi oss titta på en väggsnutt och fråga vad vi skulle kunna ha för förvaring där. Fast övanför soffan huserar mumintyget.

      Radera

Lämna gärna ett avtryck.