tisdag 3 december 2019

Gemensam adventskalender

Jag gillar adventskalender. Jag gillar också upplevdelser samt när Söt och jag skapar något tillsammans. Så jag ställde fram en tom pappkartong och sa att det här är vår adventskalender, här turas vi om att lägga ner något och så får den andra öppna och se om den vill göra det som ligger i. 

Han blev, som förväntat, exalterad. Jag började och la då ner vår leklera. "Ja, leka tillsammans med den" utroppade han glädjestrålande. Men innan dess ville han också få lägga ner något till mig, det blev en bil och vi lekte med tåg och bilar.

De numrerade hjärtanen som jag föll för och tänkte att de kunde bli en visuell nedräkning till julafton verkar inte tillföra något i år. Får se om de hänger med eller glöms bort.
Det bästa med den här typen av kalender är att man lätt anpassar sig till dagsformen. I min grovplanering, som jag gjorde för att inte stå helt idélös, hade jag för idag skrivit att vi skulle till badhuset. Dock är vi förkylda bägga två så jag la i papper, saxar och lim istället. Så vi har pysslat julkort, granpynt och snö. Måste erkänna att det sistnämnda fick gå i soporna när vi hade pysslat klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck.