söndag 30 november 2014

Första advent


Idag har vi kommit till mittenljuset i vår sjuarmade adventsljusstake och slutar därmed att räkna ned från minus tre. För en vecka sedan pyntade vi ljus och tre av dem fick bosätta sig i adventsljusstaken. Ingen av oss hade reflekterad över hur långa dessa ljus var förrän de kom på plats. Men tokigt är roligt bestämde vi oss glatt för.

Under dagen har vi traskat runt på stan och tittat på julmarknader. Lite ätbart blev det och så köpte jag mig ett par ullsulor. För två år sedan rädda samma knalle humöret på både mig och min vän, att frysa om fötterna är inte bra för julstämningen.

Vi råkade ramla på en julallsång, otroligt mysigt att sjunga tillsammans. Jag var till och med upp på scenen i en doa-kör! De gick ut i publiken och raggade folk och jag blev tillfrågad. Första reaktionen var "aldrig i livet" men så tänkte jag på teaterkursen och att det var lika bra att öva. Tack och lov slapp vi mikrofoner så folk slapp få ont i öronen. Sjunga hellre än bra, ja det stämmer verkligen på mig.

Imorgon är det första december och då kör jag igång en skriven julkalender, gjorde det förra året och det var ett bra sätt att få till lite skrivande varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett avtryck.