tag:blogger.com,1999:blog-5102637544092256260.post618674777164759139..comments2023-04-30T12:37:54.211+02:00Comments on Lekfullt med Katarina: Kladdkakehop-plocksreceptKatarinahttp://www.blogger.com/profile/12266126919422291653noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5102637544092256260.post-8335006148941136772015-12-09T07:44:03.052+01:002015-12-09T07:44:03.052+01:00Vi kommer äta kladdkaka tills det sprutar ut ur ör...Vi kommer äta kladdkaka tills det sprutar ut ur öronen på oss :-)Katarinahttps://www.blogger.com/profile/12266126919422291653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5102637544092256260.post-31203385316777216772015-12-08T19:22:43.972+01:002015-12-08T19:22:43.972+01:00Ah, sorry. Ville bara vara helt säker. =) Tycker d...Ah, sorry. Ville bara vara helt säker. =) Tycker det är himla smart att du låter sockret lösa upp sig i det varma smöret innan du gräddar kakan. Just när det är en så kort gräddningstid som det är på mikrokaka, så är det lätt hänt att det blir "grusigt" av sockret annars. <br />Ditt recept låter jättegott och lite mer vuxet med mindre socker och större mängd kakao. Jag får prova det nästa gång! =) Ruth | HungryHeart.sehttp://www.hungryheart.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5102637544092256260.post-15636302870946565062015-12-08T09:45:18.555+01:002015-12-08T09:45:18.555+01:00Jag har läst igenom och tycker det är tydligt men ...Jag har läst igenom och tycker det är tydligt men så kan jag ju mitt recept utan och innan. "Lägg smöret och stjärnanisen i en kastrull och låt smöret smälta" står det, och sedan tar man upp stjärnanisen efter 15 minuter och häller i sockret och låter det smälta med smöret. Sedan resterande torra ingredienser och sist, och snabbt, ägget. Katarinahttps://www.blogger.com/profile/12266126919422291653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5102637544092256260.post-24180279461525826722015-12-07T21:38:27.176+01:002015-12-07T21:38:27.176+01:00Kul att du inspirerats av receptet och laborerat v...Kul att du inspirerats av receptet och laborerat vidare! Hmm, förstod inte helt när smöret skulle i bara, men jag antar att du menar smör -> torra ingredienser -> ägg? Ruth | HungryHeart.sehttp://www.hungryheart.senoreply@blogger.com