tag:blogger.com,1999:blog-5102637544092256260.post2853502310461738266..comments2023-04-30T12:37:54.211+02:00Comments on Lekfullt med Katarina: Malt, jag älskar digKatarinahttp://www.blogger.com/profile/12266126919422291653noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5102637544092256260.post-30287878296806368602016-12-11T20:07:48.107+01:002016-12-11T20:07:48.107+01:00Du lär ju hitta på en drös nya recept också när du...Du lär ju hitta på en drös nya recept också när du väl börjar. Här har jag lite bröd kvar men kanske blir det en halv sats till innan jul och med mer vörtkryddor. Katarinahttps://www.blogger.com/profile/12266126919422291653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5102637544092256260.post-531976810051759882016-12-11T08:38:10.343+01:002016-12-11T08:38:10.343+01:00Vad kul att det blev så bra med rågmalten :) Får h...Vad kul att det blev så bra med rågmalten :) Får helt enkelt ta och besöka vår finska butik i Norrköping och se om de har någon rågmalt och baka malt- och fikonbröd på. Vet att deras sortiment i butiken inte är så stort men det borde iaf gå att beställa hem.<br />De australiensiska fruktbrödet låter också spännande med vörtkryddor och frukt. Måste testas! Min Lilla Kokvråhttps://www.blogger.com/profile/16197079820954256255noreply@blogger.com